EIF medlemskontingenter faktureres nå

Postet av Enebakk Idrettsforening den 9. Jan 2019

Enebakk Idrettsforening benytter idrettens eget system KlubbAdmin/MinIdrett som medlemsregister og fakturering.

Dere får en mail med info om at det ligger en faktura i MinIdrett, logg inn og betal er den enkleste løsningen. Der får dere full oversikt selv. NB sjekk søppelpost, e-posten kommer fra Norges Idrettsforbund.

Systemet er dessverre slik at det sender ut e-post med varsel om faktura til alle e-post adressene som står registrert på hver enkelt person. Noen av dere vil derfor få flere varsel om samme faktura.
Vi er lovet at dette skal bli endret, men enn så lenge håper vi dere tar dette med god sportsånd.

Det er ikke mulig å delta i en idrett/gruppe i Enebakk Idrettsforening uten å betale medlemskontingenten til EIF.
 (I tillegg har alle EIF grupper egne treningsavgifter som kreves inn ved årsskiftet/sesongstart)

Medlemskap Enebakk Idrettsforening 2019:
BARN (0 t.o.m. 12 år) pr år kr. 289
UNGDOM (13 t.o.m. 19 år) pr år kr. 367
VOKSEN (20 år ->) pr år kr. 536
SESONGMEDLEM IKKE ORGANISERT TRENING pr år kr. 100
HJELPERE (trenere - lagledere - oppmenn - styremedlemmer) pr år kr. 100
FAMILIEMEDLEMSKAP (2 voksne & 3+ barn) pr år kr. 1 672
STØTTEMEDLEM pr år kr. 273
Kontingenten refunderes ikke selv om man melder seg ut i løpet av året

Faktura for medlemskap i Enebakk Idrettsforening sendes ut via vårt medlemsregister (KlubbAdmin), som er Norges Idrettsforbund sitt eget register. Du vil motta e-post fra Idrettsforbundet

Klikk her for å få en innføring i oppsett og bruk av Min idrett

Vårt medlemsregister henger sammen med Norsk idrett. Endringer i deres systemer påvirker noen ganger våre data. Det skjer også dessverre iblant at samme feil dukker opp flere ganger.
Dette er ikke EIF sin feil, men blir likevel vårt problem.
Vi har rettet opp det vi har funnet, men har sikkert ikke klart å fange opp alt.
Takk for at du sier fra slik at vi får rettet feilen: medlem.eif@gmail.com

Treningsavgiftene til alle EIF sine grupper er rett rundt hjørnet.